Kvalitet

 

Vi lever af at vores kunder er tilfredse, derfor er kvaliteten af vores ydelser topprioritet

For at sikre vores kunder den kvalitet, som vi er stolte af, sørger vi for at vores kunders ønsker er i fokus. Vi gennemtænker nøje vores ydelser, og tilpasser dem til hver enkelt kunde, det sammensat Alt på det renes unikke fleksibilitet, sikrer vores høje kvalitet og tilfredse kunder. 

Vi ved at det kan være fristende at vælge serviceleverandør ud fra det billigste tilbud. Vi er af den overbevisning at pris og kvalitet unægtelig hænger sammen. Vi ønsker derfor altid at komme med et seriøst bud på en skarp men også en realistisk pris, på de ydelser I har brug for. Så leverer vi altid den kvalitet, som vi ved at vores kunder ønsker og som vi kan stå inde for.  

Vi har et fast team af højt kvalificerede inspektører, hvis kerneopgave består i at sikre at rengøringsplaner og servicekontrakter opfyldes til alles tilfredshed. Når du vælger Alt på det rene som din serviceleverandør i forbindelse med rengøring, bliver du altså tilknyttet en inspektør som sikre at kvaliteten er i top. Der vil ofte være nogle ting, der skal rettes til hen af vejen, og derfor er det altid muligt at få fat i sin tilknyttede inspektør og tage en snak om ændringer el. forbedringer af aftalen.

Vi er selvfølgelig også overenskomstdækkede, så alle vores ansatte bliver lønnet i overensstemmelse med gældende overenskomst.