vores værdier

Kvalitet og miljø

Kvalitet

Vi vægter fleksibilitet, høj kvalitet og tilfredse kunder

Vi gennemtænker nøje vores ydelser, og tilpasser dem til hver enkel kunde. Vi vægter fleksibilitet, høj kvalitet og tilfredse kunder. 

Vi ved, at det kan være fristende at vælge en serviceleverandør ud fra det billigste tilbud. Vi er af den overbevisning, at pris og kvalitet unægtelig hænger sammen. Vi ønsker derfor altid at komme med et seriøst bud på en skarp, men også en realistisk pris på de ydelser I har brug for. Vi leverer kun resultater af en kvalitet, som vi ved, at vores kunder ønsker, og som vi kan stå inde for. For at sikre vores kunder den kvalitet, som vi er stolte af, sørger vi for, at kundens ønsker er i fokus.

Kvalitet er garanteret hos os

Miljø og sikkerhed hos Alt på det rene ApS

For at tage hensyn til miljøet har vi udelukkende rengøringsmidler, som er producerede på miljøcertificerede fabrikker med standarterne DS/EN ISO 9001 og 14 001. Vi bestræber os på at benytte svanemærkede rengøringsmidler i alle de tilfælde, hvor det kan lade sig gøre. Derudover tager vi hånd om miljøet med et fokus, som handler om at sikre et minimum af vand og kemikalieforbrug.

Godt miljø handler dog også om flere ting. For os handler det om at skabe trygge rammer for vores ansatte, men det handler også om at skabe et godt miljø for jeres ansatte. Vi nyder at gøre en forskel for alle vores kunder.

Vi går i høj grad ind for, at vores ansatte rengøringsassistenter skal føle sig trygge. Nogle af de produkter, der benyttes, kan indeholde stærke stoffer. Derfor kan vores ansatte altid regne med, at der en en sikkerhedsdatablade på alle de produktter, der kunne skabe komplikationer. Det betyder, at der altid vil være en vejledning lige ved hånden, hvis uheldet skulle være ude.