Profil

det hele ét sted

Alt på det rene ApS blev grundlagt i 1980 af Jens og Anita Nielsen og har med sine mange års erfaring, et solidt fodfæste i servicebranchen med levering på alle områder fra rengøring, vinduespolering, trappevask, tæpperens til grønt vedligehold og snerydning.

Alt på det rene ApS stræber hver dag efter at leve op til sin målsætning om er at være en fleksibel, troværdig og effektiv samarbejdspartner, som ikke går på kompromis med kvaliteten.   

I dag er vi over 50 medarbejdere, der alle har samme mål: at yde vore kunder et stykke arbejde, som vi kan være stolte af.

Vores flade organisationsstruktur skaber korte kommandoveje, hvilket er positivt befordrende for dialogen med kunder, kundernes kontaktpersoner og medarbejderne hos Alt på det rene ApS – alt i alt betyder det effektiv rengøring som aftalt med kunden.

Tjek hvad vores kunder har at sige om servicen hos Alt på det rene og få selv et tilbud

"Alt på det rene er meget fleksible. Ringer vi efter dem, er de her i løbet af få timer og har vi brug for andre ydelser leverer de fra dag til dag. Fleksibilitet er vigtig for os og det er de i højeste grad".

Aktivitetschef Jan L. Saaby
Svenstrup Gods