Rengøring efter håndværkere

Din byggeopgave er vores prioritet. 

Du kan roligt vælge os til at håndtere den grundige og afsluttende rengøring af din byggeopgave.

Vi ved at det er vigtig for dig at efterlade et godt indtryk ved aflevering. Dit byggeprojekt skal fremtone sig 100 % ”spotless” og vi har helt styr på at hjælpe dig med det.

Der kan være behov for grundig rengøring undervejs i projektet, for at gøre klar til forskellige etaper og så er der altid den endelige slutrengøring. Vi har erfaring med begge dele, og tilpasser rengøringen til de behov din opgave kræver.

Vi er helt klar over at byggeopgaver ofte er pressede på tiden, og derfor er vi meget fleksible og rykker ud når du har behov for det. Vi sender altid et team af kvalificerede medarbejder, så du får kvalitet i top.

Når du vælger Alt på den rene, vælger du kvalitet, stabilitet, grundighed og mange års erfaring.

Rengøring af mandskabsvogne

Imens I bygger, skal I måske have mandskabsvogne til jeres ansatte. Jeres medarbejdere skal være produktive og har ikke tid til at hygge om "hjemmet". Vi tilbyder derfor også rengøring af mandskabsvognene.

Det kan være I ønsker at vi gør rent på faste tidspunker, én til flere gange om ugen eller måske, at vi blot tager os af ad hoc opgaver, der dukker op undervejs i jeres projekt. Hvis I ønsker begge dele, står vi også til rådighed, vi skrædersyr en løsning, der passer lige præcis til jeres behov.